Política de Privacitat

Si ets aquí és perquè vols conèixer més sobre les obligacions i drets que et corresponen com a usuari d’aquesta web https://logomequality.com/

El nostre deure és informar-te i el teu ser debidament informat/da.

En aquesta Política de Privacitat et proporcionarem informació amb total transparència sobre la finalitat d’aquest lloc web i tot el que afecta les dades que ens facilitis, així com les obligacions i drets que et corresponen.

Per començar, has de saber que aquest lloc web s’ajusta a la normativa vigent en relació amb la protecció de dades, la qual cosa afecta les dades personals que ens facilitis amb el teu consentiment exprés i les Cookies que utilitzem perquè aquest lloc web funcioni correctament i pugui desenvolupar la seva activitat.

Concretament, aquesta web compleix amb el compliment de les següents normatives:

El RGPD (Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques) que és la nova normativa de la Unió Europea que unifica la regulació del tractament de les dades personals als diferents països de la UE.

La LOPD (Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels drets digitals i Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, el Reglament de desenvolupament de la LOPD) que regula el tractament de les dades personals i les obligacions que hem d’assumir els responsables d’una web o un blog a l’hora de gestionar aquesta informació.

La LSSI (Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic) que regula les transaccions econòmiques mitjançant mitjans electrònics, com és el cas d’aquest blog.

Dades d’Identificació

El responsable i titular d’aquest lloc web és Montserrat Lolo García.

  • Nom:  Montserrat Lolo García
  • NIF:  
  • Domicili Social: Igualdad, 33, 08226 Sabadell (Barcelona)
  • Activitat del lloc web: Associació dedicada a la conscienciació i formació de mesures d’igualtat, equitat, respecte i justícia social
  • Correu electrònic: info@logomequality.com

Les dades personals que ens facilitis, sempre amb el teu consentiment exprés, s’emmagatzemaran i tractaran amb les finalitats previstes i descrites a continuació en aquesta Política de Privacitat, fins al moment en què ens demanis que les eliminem.

T’informem que aquesta Política de Privacitat pot ser modificada en qualsevol moment, amb l’objectiu d’adaptar-se a novetats legislatives o canvis en les nostres activitats, sent vigent la que en cada moment es trobi publicada a la web. Aquesta modificació es notificarà abans de la seva aplicació.

Condicions d’Ús

Has de saber, per la teva tranquil·litat, que sempre et sol·licitarem el teu consentiment exprés per recollir les teves dades amb la finalitat específica indicada en cada cas, la qual cosa implica que, en cas de donar aquest consentiment, has llegit i acceptat aquesta Política de Privacitat.

En el moment en què accedeixis i utilitzis aquesta web, assumes la teva condició d’usuari amb els corresponents drets i obligacions.

Si ets major de 13 anys, podràs registrar-te com a usuari en aquest lloc web sense el previ consentiment dels teus pares o tutors.

Si ets menor de 13 anys, necessitaràs el consentiment dels teus pares o tutors per al tractament de les teves dades personals.

Registre i Finalitat de les teves Dades

En funció del formulari o secció a la qual accedeixis, et sol·licitarem exclusivament les dades necessàries amb les finalitats que es descriuen a continuació. En tot moment, hauràs de donar el teu consentiment exprés quan et sol·licitem informació personal amb les següents finalitats:

  • Les finalitats concretes que es mostren en cadascuna de les pàgines o seccions on aparegui el formulari de registre o contacte electrònic.
  • Amb caràcter general, per atendre les teves sol·licituds, comentaris, consultes o qualsevol tipus de petició que facis com a usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que posem a la teva disposició.
  • Per informar-te sobre consultes, peticions, activitats, productes, novetats i/o serveis; via e-mail, fax, Whatsapp, Skype, telèfon proporcionat, SMS i MMS.
  • Per enviar-te comunicacions comercials o publicitàries a través de qualsevol altre mitjà electrònic o físic, que permeti realitzar comunicacions.

Aquestes comunicacions, sempre estaran relacionades amb els nostres productes, serveis, novetats o promocions, així com aquells productes o serveis que puguem considerar del teu interès i que puguin oferir col·laboradors, empreses o “partners” amb els quals mantinguem acords de promoció o col·laboració comercial.

De ser així, et garantim que aquests tercers mai tindran accés a les teves dades personals, amb les excepcions reflectides a continuació, sent en tot cas aquestes comunicacions realitzades per part de Montserrat Lolo García, com a titular de la web.

Aquest lloc web mostra productes d’afiliat de tercers.

Això vol dir que en fer clic en algun producte d’afiliat de tercers, se t’adreçarà a la pàgina on s’oferiran els productes.

En aquest cas, has de saber que únicament proporcionem i facilitem els enllaços a les pàgines i/o plataformes d’aquests tercers on es poden adquirir els productes que mostrem, amb l’objectiu de facilitar la cerca i fàcil adquisició dels mateixos.

Aquestes pàgines enllaçades i pertanyents a tercers no han estat revisades ni són objecte de controls, ni recomanació per part nostra, pel que en cap cas Montserrat Lolo García serà considerada responsable dels continguts d’aquests llocs web, de les responsabilitats derivades del seu ús en tots els àmbits, ni per les mesures que es prenguin relatives a la privacitat de l’usuari, tractament de les seves dades de caràcter personal o altres que poguessin establir-se.

Per tot això, et recomanem la lectura detinguda i anticipada de totes les condicions d’ús, condicions de compra, polítiques de privacitat, avisos legals i/o similars d’aquests llocs enllaçats abans de procedir a l’adquisició d’aquests productes o ús dels webs.

Drets de les persones interessades

Com a usuari-interessat, pots sol·licitar l’exercici dels següents drets davant Montserrat Lolo García presentant un escrit a l’adreça postal de l’encapçalament o enviant un correu electrònic a info@logomequality.com, indicant com a Assumpte: “PROTECCIÓ DE DADES: EXERCICI DRETS”, i adjuntant fotocòpia del teu DNI o qualsevol mitjà anàleg en dret, tal com indica la llei. Drets:

  • Dret d’accés: permet a l’interessat conèixer i obtenir informació sobre les seves dades de caràcter personal sotmeses a tractament.
  • Dret de rectificació o supressió: permet corregir errors i modificar les dades que resultin ser inexactes o incompletes.
  • Dret d’oposició: dret de l’interessat a que no es dugui a terme el tractament de les seves dades de caràcter personal o se’n cessi en el mateix.
  • Derecho de oposición: derecho del interesado a que no se lleve a cabo el tratamiento de sus datos de carácter personal o se cese en el mismo.
  • Limitació del tractament: comporta el marcatge de les dades personals conservades, amb la finalitat de limitar el seu futur tractament.
  • Portabilitat de les dades: facilitació de les dades objecte de tractament a l’interessat, perquè aquest pugui transmetre-les a un altre responsable, sense impediments.
  • Dret a no ser objecte de decisions individuals automatitzades (inclosa l’elaboració de perfils): dret a no ser objecte d’una decisió basada en el tractament automatitzat que produeixi efectes o afecti significativament.

Com a usuari, tens dret a retirar el consentiment prestat en qualsevol moment. La retirada del consentiment no afectarà a la legalitat del tractament efectuat abans de la retirada del consentiment. També tens dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considers que poden haver-se vist vulnerats els teus drets amb relació a la protecció de les teves dades (www.aepd.es).

Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i modificació de les dades que enviïs a https://logomequality.com, exonerant-nos de qualsevol responsabilitat al respecte.

És a dir, a tu et correspon garantir i respondre en qualsevol cas de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i et compromets a mantenir-les degudament actualitzades.

D’acord amb l’exposat en aquesta Política de Privacitat, acceptes proporcionar informació completa i correcta al formulari de contacte o subscripció.

Baixes de subscripció i dret de revocació

Com a titular de les dades que ens hagis facilitat, podràs exercir en qualsevol moment els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, enviant-nos un correu electrònic a info@logomequality.com i adjuntant-nos una fotocòpia del teu document d’identitat com a prova vàlida.

De la mateixa manera, podràs donar-te de baixa en qualsevol moment per deixar de rebre la nostra newsletter o qualsevol altra comunicació comercial, directament des del mateix correu electrònic que hagis rebut o enviant-nos un correu a info@logomequality.com.

Accés a dades per comptes de tercers

Per poder prestar serveis estrictament necessaris per al funcionament i desenvolupament de les activitats d’aquest lloc web, t’informem que compartim dades amb els següents proveïdors de serveis sota les seves corresponents condicions de privacitat.

Pots tenir la total tranquil·litat que aquests tercers no podran utilitzar aquesta informació per cap altre fi que no estigui regulat específicament a les nostres relacions amb ells en virtut de la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

Aquest lloc web està allotjat a https://www.webempresa.com/, con marca comercial WEBEMPRESA, amb marca comercial WEBEMPRESA, que proporciona els serveis d’allotjament perquè puguis accedir i navegar pel nostre lloc. Pots consultar la política de privacitat i altres aspectes legals d’aquesta empresa en el següent enllaç: https://www.webempresa.com/aviso-legal.html

La nostra web utilitza servidors publicitaris amb l’objectiu de facilitar els continguts comercials que visualitzes a les nostres pàgines. Aquests servidors publicitaris utilitzen cookies que permeten adaptar els continguts publicitaris als perfils demogràfics dels usuaris:

Google Analytics

Google Analytics és un servei analític web proporcionat per Google, Inc., una companyia de Delaware amb la seva oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”).

La informació que genera la galeta sobre el teu ús del lloc web (incloent-hi la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google. Google farà servir aquesta informació per compte nostre amb la finalitat de seguir la pista del seu ús del lloc web, recopilant informes de l’activitat del lloc web i proporcionant altres serveis relacionats amb l’activitat del lloc web i l’ús d’Internet.

Google pot transmetre aquesta informació a tercers quan així ho requereixi la legislació, o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google. Google no associarà la teva adreça IP amb cap altra dada de la qual disposi.

Com a usuari, i en exercici dels teus drets, pots rebutjar el tractament de les dades o la informació rebutjant l’ús de Cookies mitjançant la selecció de la configuració apropiada del teu navegador; no obstant això, has de saber que si ho fas, pot ser que no puguis utilitzar la funcionalitat completa d’aquest lloc web.

En utilitzar aquest lloc web, d’acord amb la informació facilitada en aquesta Política de Privadesa, acceptes el tractament de dades per part de Google de la manera i amb les finalitats indicades.

Per a més informació, pots consultar la política de privadesa de Google a https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/.

Google Adsense

Google, com a proveïdor associat, fa servir Cookies per publicar anuncis en aquest lloc web. Pots inhabilitar l’ús de la galeta de DART a través de l’anunci de Google i accedint a la política de privadesa de la xarxa de contingut: https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/.

Google fa servir empreses publicitàries associades per publicar anuncis quan visita el nostre lloc web. És possible que aquestes empreses facin servir la informació que obtenen de les teves visites a aquest i altres llocs web (sense incloure el teu nom, adreça, correu electrònic o número de telèfon) per oferir-te anuncis sobre productes i serveis que puguin ser del teu interès.

En utilitzar aquest lloc web, consents el tractament de dades per part de Google de la manera i amb les finalitats indicades.

Si vols saber més sobre l’ús de Cookies i les pràctiques de recopilació d’informació i els procediments d’acceptació o rebutjament, consulta la nostra POLÍTICA DE COOKIES.

Mesures de Seguretat

Com a titular del lloc web, Montserrat Lolo García ha adoptat totes les mesures tècniques i d’organització necessàries per garantir la seguretat i integritat de les dades de caràcter personal que tracta, així com per evitar-ne la pèrdua, alteració i/o accés per part de tercers no autoritzats.

T’agraïm que, per a més informació, consultis les nostres pàgines d’Avís Legal y Política de Cookies.